Erkend Porazzo plaatser

Jonas Coppejans is ‘Certified Porazzo installer’. Porazzo is de meest innovatieve en duurzame oplossing voor verharding en heeft 4 grote voordelen:

  • waterdoorlatend en stabiel
  • makkelijk te installeren en uiterst onderhoudsvriendelijk
  • brede waaier aan kleuren
  • beter voor het milieu, doordat het water kan doorstromen naar de ondergrond, zonder plasvorming

Porazzo maakt jouw verharding klimaat-, water- en natuurvriendelijk en is ongetwijfeld de meest innovatieve verharding van de toekomst. Tegelijk behoud je de performantie en esthetiek van andere verhardingen, zoals grind en natuursteen.
We kunnen Porazzo installeren als verharding voor terrassen, openbare domeinen & sportterreinen en zwembadomrandingen, alsook balkons, wandelpaden, opritten en patio’s. Bovendien is Porazzo beschikbaar in verschillende kleuren.

Renovatie

Porazzo is ook zeer geschikt voor de renovatie van oude verhardingen. In plaats van de oprit of het terras volledig te vernieuwen, kunnen we een laag Porazzo aanbrengen op de bestaande verharding. Dit geeft altijd weer een schitterend resultaat en heeft een goede prijs / kwaliteit verhouding. Bij dergelijke werken komen we eerst ter plaatse om na te kijken of de bestaande verharding nog stabiel genoeg is om de nieuwe laag te dragen.

Op zoek naar een partner voor uw tuin?

contacteer mij